Nieuws

Kyllot Zomer Dag Toernooi 2024 groot succes

Op zaterdag 24 augustus vond het Kyllot Zomer Dag Toernooi plaats, waarvoor 43 enthousiaste spelers zich hadden aangemeld voor een dag vol sportiviteit en gezelligheid.

De dag begon om 10 uur ’s ochtends onder een stralende zon, die voor de nodige warmte zorgde op en rond de tennisbanen. De spelers, verdeeld over verschillende categorieën en afkomstig uit de gehele noordelijke regio, hadden zich voorbereid op een sportieve dag.

Helaas moest om 19 uur het toernooi voortijdig beëindigd worden vanwege aanhoudend slecht weer, maar desondanks mocht dat de pret niet drukken. Gedurende de dag heerste er een uitstekende sfeer, waarin sportiviteit en gezelligheid hand in hand gingen. De winnaars gingen er vandaar met mooie prijzen.

De organisatie kijkt terug op een succesvolle dag, waarbij deelnemers en toeschouwers hebben genoten van mooie tenniswedstrijden en een aangename sfeer bij ’t Kyllot. We danken alle deelnemers, vrijwilligers en supporters voor hun bijdrage aan dit toernooi dat zeker voor herhaling vatbaar is.